Zandsculpturen workshop

zandsculpturen workshop 2, 15 events

Zandsculpturen workshop

Een echte teambuilding workshop waarin je weer even kind mag zijn. Jullie zijn het vast nog niet verleerd om zandkastelen te bouwen. Maar hoe vaak gebeurde het niet dat na hard werken er toch een deel van je zandkasteel instortte. Tijdens de workshop zandsculpturen leer je te bouwen met zand en om er een stevige constructie van te maken.

Bij het zandsculpturen kunnen jullie je creatief helemaal uitleven. Wij helpen je met tips en tricks. Wie maakt de mooiste, origineelste of de meest aparte creatie?

Het zandstrand van één van onze recreatieterreinen is de ideale locatie voor deze workshop. Er wordt gewerkt aan de hand van een gezamenlijk thema. Meest gekozen is ‘echte zandkastelen bouwen’ maar in overleg kunnen we dit ook aanpassen naar iets passend voor de gelegenheid. Nu mag jij met je team al je creativiteit inzetten om een ontwerp te maken. Vervolgens leren wij jullie de kneepjes van het vak en ga je aan de slag met het sculptuur.

Er wordt gewerkt in teams. een groot deel van de tijd hebben jullie nodig om een stevige basisvorm te bouwen. Grofweg heeft dit al de vorm van het uiteindelijke sculptuur. Daarna wordt het sculptuur uit deze zandberg ‘gesneden’.

 

Vanaf 10 personen

Ongeveer 1,5 uur

tijdsduur activiteit

€ 21,00 incl BTW

prijs per persoon

op 10 locaties

Bekijk onze locaties

Locaties van dit evenement

 

Meer evenementen van 15 events