The Target

target 2, 15 events

The Target

The Target is een spannend achtervolgingsspel in het centrum van de stad. Zijn jullie klaar voor deze uitdaging!?

Een gangsterteam is ontsnapt en op strooptocht in de stad. Zij stelen voorwerpen om vervolgens kraken te kunnen plegen. Hun doel; het verkrijgen van 1 miljoen euro. 3 politieteams zijn de gangsters op het spoor en hebben de taak om de berovingen te stoppen. Lukt het ze om de boevenbende te vinden en ze neer te schieten voordat deze hun doel van 1 miljoen euro hebben bereikt?

Jullie groep wordt verdeeld in 4 teams. 1 gangsterteam en 3 politieteams. Ieder team krijgt een tablet mee om het spel te kunnen spelen. Jullie worden gevolgd met GPS en via een 4G verbinding komt de communicatie tot stand. The Target is een actief interactief spel waarbij een virtuele wereld wordt gecombineerd met de realiteit om jullie heen.

The Target is een geweldig spel voor een vrijgezellenuitje of ander actief teamuitje. Nemen jullie je strijdlust mee dan zorgen wij voor de materialen en begeleiden het spel. The Target is te spelen in vele steden door heel Nederland.

Wil je The Target helemaal in stijl spelen. Wij leveren ook bijpassende outfits. Boevenpakken voor de gangsters. Vesten en petten voor de politieteams.

Vanaf 8 personen

Ongeveer 2 uur

tijdsduur activiteit

€ 25,00 incl BTW

prijs per persoon

op 12 locaties

Bekijk onze locaties

Locaties van dit evenement

 

Meer evenementen van 15 events