Team Me Up

Team Me Up 2, 15 Events

Team Me Up

Ga de strijd met elkaar aan tijdens jullie bedrijfsuitje. Team Me Up is teambuilding tijdens een stadstocht vol vragen en opdrachten. Jullie doel is om zoveel mogelijk punten te scoren en daarvoor ga je een competitie met elkaar aan.

Een team bestaande uit 5 à 6 personen krijgt een tablet mee waarop de plattegrond van de stad te zien is. Hierop is een locatie aangegeven waar je naar toe moet gaan. Middels GPS worden jullie gevolgd en met een 4G verbinding komt de communicatie tot stand. Aangekomen op de juiste locatie? Dan popt er op je scherm een vraag of opdracht op. Lukt het jullie team om dit tot een goed einde te brengen dan gaat de score omhoog. Realtime kan je ook de andere teams volgen en elkaars puntenaantal bekijken. Zijn jullie binnen 30 meter van een ander team, ga dan een duel met elkaar aan voor extra punten.

De vragen tijdens het spel gaan over de stad waar je dit spel speelt en daarnaast ook algemene vragen om jullie kennis te testen. Bewijsmateriaal van een voltooide opdracht stuur je door middels een foto, video of geluidsfragment.

Team Me Up is te spelen in meerdere steden in Nederland. Indien gewenst is het mogelijk om het spel te personaliseren met eigen vragen en opdrachten. Vraag gerust naar de mogelijkheden, wij helpen je graag.

Team Me Up is ook geschikt om te spelen op een eigen locatie naar keuze. Wil je een spel vanaf jullie bedrijf, vergader-, congreslocatie of een andere locatie? Wij kunnen een spel voor jullie bouwen naar jullie eigen wensen.

Vanaf 8 personen

Ongeveer 2 uur

tijdsduur activiteit

€ 25,00 incl BTW

prijs per persoon

op 12 locaties

Bekijk onze locaties

Locaties van dit evenement

 

Meer evenementen van 15 events