Robinson Games

Robinson Games 2, 15 Events

Robinson Games

Teambuilding met de Robinson Games. Behaal zoveel mogelijk punten met je team bij de verschillende proeven. Tactiek, behendigheid en snelheid zijn enkele skills die je nodig hebt voor het beste resultaat. Gebruik elkaars sterke punten om dit spel te winnen.

De Robinson Games worden gespeeld op één van onze recreatiegebieden. Daar start ieder team met het maken van zijn teamvlag die uiteraard beoordeeld zal worden. Teamvlag klaar dan barst de strijd los bij de diverse proeven.

Proef 1: Blindeman
Binnen een afgebakend veld liggen kokosnoten met voor ieder team een eigen nummer. Geblinddoekt sturen jullie 1 teamgenoot het veld in om de juiste kokosnoten te vinden.

Proef 2: Reuzen memory
Verzamel zoveel mogelijk gelijke stukken. Maak je een fout dan is het volgende team aan de beurt.

Proef 3: Geest uit de fles
Via een bepaald traject zullen jullie water gaan transporteren om vervolgens de ‘geesten’ uit de flessen te halen.

Proef 4: Wandelende A
Bouw een A van balken en touwen. Vervolgens gaat 1 teamlid hierop staan en zullen de andere teamleden met touwen de A overeind houden. Lukt het jullie om zo van A naar B te lopen.

Eilandraad
De punten verzameld tijdens de proeven moet je hier tactisch inzetten om zoveel mogelijk teamleden in de finale te krijgen.

Finale:
Individueel strijden de deelnemers tegen elkaar in verschillende onderdelen. Slechts enkelen kunnen steeds door naar de volgende ronde tot uiteindelijk de winnaar overblijft. De winnaar is de Robinson van de dag en wint voor zijn of haar team.

Vanaf 10 personen

Ongeveer 2 uur

tijdsduur activiteit

€ 26,00 incl BTW

prijs per persoon

op 10 locaties

Bekijk onze locaties

Locaties van dit evenement

 

Meer evenementen van 15 events