Operation Freddy

Operation Freddy 2, 15 Events

Operation Freddy

Tijdens Operation Freddy gaan jullie in teams de strijd met elkaar aan. Ontdek de stad onder begeleiding van onze gidskabouter Freddy en verzamel punten door het uitvoeren van knots gekke missies en het beantwoorden van vragen. Freddy zal jullie onderweg ongevraagd van commentaar voorzien om de teamspirit extra op te peppen.

Wat staat jullie te wachten. Freddy heeft een route uitgezet door de stad. Per team krijg je een tablet mee. Via GPS worden jullie gevolgd en middels een 4G verbinding komt de communicatie tot stand. Tijdens deze interactieve tocht zullen er onderweg steeds vragen en missies op de tablet verschijnen. Beantwoord ze en los de missies op. Hoe gekker en origineler, des te meer punten jullie verdienen.

Eens kijken welke talenten er in jullie team zitten. Bewijsmateriaal van een voltooide opdracht stuur je door middels een foto, video of geluidsfragment. Kom je een ander team tegen dan kan je een duel met elkaar aangaan voor extra punten. Welk team behaald de hoogste score en wint Operation Freddy?

Operation Freddy is te spelen in vele steden door heel Nederland. Leuk voor bijvoorbeeld een vrijgezellenuitje, familiedag of ander groepsuitje. En winnen is natuurlijk veel belangrijker dan meedoen.

Vanaf 8 personen

Ongeveer 2 uur

tijdsduur activiteit

€ 25,00 incl BTW

prijs per persoon

op 12 locaties

Bekijk onze locaties

Locaties van dit evenement

 

Meer evenementen van 15 events