Handboogschieten

Handboogschieten 2, 15 Events

Handboogschieten

Leer tijdens een workshop handboogschieten de fijne kneepjes van deze sport. Misschien ben jij wel de nieuwe Robin Hood.

Bij handboogschieten gaat het om concentratie en techniek. We leren je de eerste beginselen welke je natuurlijk direct in de praktijk gaat oefenen. Al het begin is lastig maar na de nodige oefening zal je schot steeds zuiverder worden.

De workshop wordt gegeven op één van onze recreatieterreinen of we komen in overleg op een door jullie gekozen locatie. Deze activiteit is voor beginners en voor wie wel eens kennis heeft gemaakt met het handboogschieten. We hebben diverse handbogen die vooral verschillen in de kracht waarmee wordt geschoten. Je hoeft dus niet heel sterk te zijn om een handboog aan te spannen. Iedereen kan meedoen.

Tijdens de workshop worden jullie begeleid door onze instructeurs en ga je steeds een stapje verder om je techniek te verbeteren. De deelnemers rouleren zodat een ieder voldoende aan de beurt komt. Als afsluiter houden we een mini competitie waarin je met jouw net aangeleerde vaardigheden het opneemt tegen de andere deelnemers.

Vanaf 10 personen

Ongeveer 1,5 uur

tijdsduur activiteit

€ 21,00 incl BTW

prijs per persoon

op 10 locaties

Bekijk onze locaties

Locaties van dit evenement

 

Meer evenementen van 15 events