Curling competitie Winterfestijn Arnhem

Curling competitie Winterfestijn Arnhem

Ben jij de nieuwe Curling kampioen van Arnhem? In veel gemeenten waar in de winter een ijsbaan ligt, wordt er elk jaar gestreden om deze felbegeerde titel. Dit jaar kan dat ook in Arnhem! Tijdens het Winterfestijn Arnhem wordt er een curling competitie georganiseerd i.s.m. 15 Events, waarvoor iedereen zich kan inschrijven.

Curling is een niet alledaagse ijssport waarvoor het niet nodig is om te kunnen schaatsen en waarvoor je geen ervaring nodig hebt, noch sportief hoeft te zijn. Een sport dus voor iedereen en zeer geschikt om op een ongedwongen wijze elkaar te ontmoeten en nieuwe mensen te leren kennen. Durf jij de uitdaging aan samen met collega’s, familie, vrienden of sportteam? Schrijf je dan snel in, want de er is een beperkte beschikbaarheid en vol is vol!

Praktische informatie

De curlingcompetitie is op dinsdagavond 29 december 2015 tussen 19:00 en 22:30 uur.

Meld je aan met een team van vrienden, familie en/of collega’s. Een team bestaat uit minimaal 3 en maximaal 6 personen. In verband met de veiligheid wordt er tijdens de curling wedstrijden géén gebruik gemaakt van bezems. Het inschrijfgeld bedraagt €50,- per team. Elke deelnemer ontvangt ook 1 consumptiemunt van de organisatie en er zijn leuke prijzen te winnen!

Meld je aan door een email te sturen naar info@winterfestijnarnhem.nl met daarin jullie teamnaam, naam contactpersoon, aantal teamleden en telefoonnummer contactpersoon. De organisatie neemt spoedig contact met je op voor verdere informatie. Graag tot ziens op de ijsbaan!