Codecrackers

Codekrakers 2, 15 Events

Codecrackers

In Codecrackers is het jullie missie om een geheime locatie te vinden. Ieder team gaat op pad om aanwijzingen te vinden en zo het mysterie te ontrafelen. Het is een race tegen de klok. Verzamel zoveel mogelijk tips en vind de eindlocatie voordat de tijd om is.

Ieder team wordt voorzien van een tablet met GPS en een 4G verbinding. Hierop is het speelveld te zien met een aantal locaties waar je tips kan vinden die verwijzen naar het eindpunt. Deze vaste tips zijn te vinden door elk team. Daarnaast verschijnen er gedurende het spel tijdelijke tips voor alle teams die binnen een beperkte tijd deze locatie bereiken. En tiplocaties voor het team dat als eerste hier aanwezig is.

Een tip kent vele vormen. Soms is het een cryptische omschrijving, raadsel of puzzel. Maar het kan ook een afbeelding of geluidsopname zijn. Er zijn opdrachten die verwijzen naar fysieke locaties waar een aanwijzing te vinden is.

Niet alle teams krijgen de mogelijkheid om dezelfde tips te verzamelen. Was je niet op tijd bij een tijdelijke tip of niet als eerste team? Dan mis je deze aanwijzingen. Je zal het dan slim moeten spelen door tips van andere teams te stelen. Maar pas op want dit kan ook bij jullie gebeuren.

Codecrackers is een interactieve zoektocht vol uitdagingen en avontuur. Ideaal voor een bedrijfsuitje, vrijgezellenuitje of ander teamuitje. Te spelen in meerdere steden door heel Nederland.

Vanaf 8 personen

Ongeveer 2 uur

tijdsduur activiteit

€ 25,00 incl BTW

prijs per persoon

op 12 locaties

Bekijk onze locaties

Locaties van dit evenement

 

Meer evenementen van 15 events